BENOR-i3

WAAROM BENOR-i3?​

BENOR-i3 staat voor inbraakbestendigheid van minstens 3 minuten. Het kwaliteitslabel BENOR-i3 wil ervoor zorgen dat gevelelementen voldoende inbraakbestendig zijn om een inbraakpoging van minstens drie minuten aan te kunnen.

Er zijn talrijke producten in de handel die consumenten en specialisten helpen om zich beter te beschermen of diefstal te voorkomen. Maar ze bieden niet altijd de vereiste kwaliteit.

BENOR en i3 hebben bijgevolg besloten om hun krachten te bundelen. Zij willen de consumenten en specialisten helpen om de beste keuze te maken voor hun voordeur, de andere gevelelementen (vensters, garagepoorten enz.) en raam- en deurbeslag (klinken, sloten enz.). Deze producten kunnen vanaf nu gecertificeerd worden onder het keurmerk BENOR-i3.

95% van de inbrekers geeft zijn inbraakpoging op binnen 3 minuten.

BENOR-i3 producten worden getest en gecertificeerd om gedurende minstens 3 minuten bestand te zijn tegen inbraakpogingen.

BENOR-i3 is het enige merk voor inbraakvertragende gevelelementen (inclusief inbraakbestendige deuren).

Het merk BENOR wordt zowel door de bouwsector als door de verzekeringssector ondersteund op het gebied van diefstalbeveiliging.